admin-ajax

Искате да започнете да се занимавате с йога, но не знаете от къде? Имаме по нещо за всеки от Вас. Изберете правилният клас за себе си и усетете ползите от йога още същият ден!

Терапевтична Йога

Терапевтичните класове са добри за всички! Перфектни са за въведение в йога. В тях са включени лесни движения, основополагащи пози, модификации, използване на подпори, акцент върху дишането, както и малко от йога философията. Целта тук е да се отдалечим от забързаното ежедневие, чрез спокойната и бавна последователност от пози, насочени към лечението на най-често срещаните заболявяания на опорно-двигателния апарат, пренареждането на скелета и не на последно място, към успокояването на съзнанието. Този клас е за тези от Вас, с по-затруднени движения и здравословни проблеми.

Начинаещи

Идеален клас за тези от Вас, които никога не са се занимавали с йога или се занимават от скоро. Тези класове са бавни и дават възможност на практикуващите да разберат основополагащите принципи на дишане и движение. Тук ще започнем да изграждаме силата, която е необходима за да балансиране на тялото и задълбочаване на контрола над него.

Ин Йога

Ин йога е дълбоко подхранваща даоистка практика, в която позите се задържат между 2-5 минути с фокус върху отпускането на мускулите и ставите. Ин Йога насърчава удължаването, укрепването и възстановяването на съединителната тъкан; стимулира движението на Чи енергията през меридианите; създава усещане за лекота; и подобрява подвижността на ставите. Подходяща за всички нива.

Перфектната практика

За да получите пълните ползи от йога практиката, следвайте едно просто правило – практикувайте йога 3 пъти на седмица. Дайте си шанс да подобрите издържливостта и силата на физическото си тяло и едновременно с това да придобиете усещането за спокойствие на ума и вътрешно блаженство.