Тина

dsc09250

Започнах да практикувам йога през 2009г, в опити да контролирам болката от дисковата си херния. Физическата практика много бързо трансформира съзнанието ми и промени живота ми коренно. Две години по-късно се оказах на път за Индия, където започнах безкрайното си пътешествие в света на хата йога и медитация. От тогава насам не спирам да се уча от различни учители по целия свят, както и от всеки, който е стъпил в моята зала. Обичам да предизвиквам себе си и другите; да разбивам рамките и лимитите, които са ни наложени от собственият ни ум и от обществото; старая се да водя себе си и всички, до които мога да се докосна, към свободата. В практиките си комбинирам разнообразни техники взети от различни системи и течения в йога. Водя практики за всички нива и се старая да подхождам индивидуално към всеки участник.

Рада

dsc03065

Казвам се Рада и съм от онези хора, които обичат да търсят. Обичам да търся себе си, да търся другите и да търся из Вселената. Обичам да уча, откривам, приемам и дарявам. Родена съм на 5 юли 1994г. в София. От 2013г. уча Славянски филологии в СУ „Св. Климент Охридски”. През 2013г. завърших курс за инструктори по Антигравити йога и от тогава преподавам. Юни месец 2016 получих сертификат по „Масаж- Рефлексотерапия” към НСА, а декември 2016г. ще приключи 200-часовото ми обучение по хатха и ащанга йога към Yoga Alliance. Интересувам се от здравословен начин на живот, от древни практики за лечение и връзка с Вселената. Участвам активно в организацията на Темаскал – древна церемония за пречистване, част от индианската културна традиция. Времето, прекарано на постелката или в залата, възприемам като подготовка за живота. Практиката е това, което ми помага да се свържа със самата мен, за да живея в хармония и разбирателство със света. А тъй като усещам позитивите, с които ме дарява, с радост я споделям с всеки, който има желание за развитие и промяна.

Стаси

12415816_10207441059877870_140730694_o

Занимавам се с класическа хата йога от 2007 г., след 6 седмичен престой в Индия. Практикувала съм най-дълго хата и ащанга йога. Щастлива съм, че открих ин и флоу йогата, който привнесоха нови измерения и свежест в практиката ми. От малка се стремя към баланс във всички аспекти на живота. В свободнто си време обичам да спортувам екстремни спортове сред природата, да практикувам Тай чи, да танцувам, да танцувам много  и да дарявам усмивки на хората около себе си. През 2013 г. завърших сертификатен курс (200 часа към Yoga Alliance) за преподавател по хата и ащанга йога в Ришикеш, Индия. През 2015 г. завършик курс за водещи на танцова медитация „Жива вълна“. Нека се усмихнем на живота здрави, щастливи и със спокоен и чист ум с помощта на йога практиките.

Доротея

Срещата ми с йога се случи съвсем естествено, като първата от тях беше в часовете на Ани Павлова по Сатянанда йога традицията. След което пътят ми продължи при различни йога учители, семинари и практики, които задълбочиха интересът ми към духовно търсене и осъзнаване на вътрешния потенциал.

От 2014 година съм сертифициран йога инструктор към Yoga Alliance за RYT-200. Освен като инструктор по хатха йога, йога за бременни, въздушна и акро йога голямо вдъхновение и удоволствие за мен е общуването и с малките, с които споделям опитът си от специализираните курсове за преподаватели по йога за деца – Rainbow Kids Yoga и R.Y.E (Research on yoga in Education).

През 2015 изпитах радостта от усещането на растящия живот в мен. Период различен и вълнуващ! Знаех колко е важно да бъда осъзната във всяко действие и преживаване, поради тази причина продължих с личната си йога практика.
Тя ми даде възможността да остана фокусирана върху най-важното – връзката с рожбата ми. Тялото ми се трансформираше плавно и естествено благодарение на йога асаните. Разсеяността и честите смени на настроенията се повлияваха много добре след пранаяма и медитация. Споделянето в група също е опит, който те кара да добиеш повече увереност, подкрепа и грижа от жени в същото положение. Уникална възможност да споделиш знанията си, и да съпреживееш промяната. Позитивните утвърждения също дадоха резултат при самото раждане!

За развитието на гъвкавостта и разчупването на стереотипите в общуването, както и за по-добра движенческа култура ми помагат още годините практика и участия в различни ателиета с танцьори по съвременен танц, контактна импровизация и фламенко от България и чужбина.

Лили

Казвам се Лили. Животът ме срещна с йога през 2009 година и от тогава съм запленена от нея. За мен тя е това, което ме зарежда и ме кара да се чувствам свързана със себе си. Наблюдавах как тялото и умът ми се променят. Станах по-спокойна, балансирана и радваща се на света. Започнах да усещам енергията около мен по по-различен начин и естествено се срещнах и с други енергийни практики. Правя сесии с ангелска енергия, реики и терапиите на Рене Мей. Практикувам йога с лекота и вярвам, че всеки учител трябва да бъде търпелив, подкрепящ и да създава хармония и радост сред хората и в своите часове се стремя към това. Ще се радвам да се срещнем и да практикуваме заедно.

Малина


Практикувам йога от 2014. Първоначално сама вкъщи, но с течение на времето ми ставаше все по-интересно и започнах да посещавам различни школи в България и да изпробам различни стилове. Била съм на много уъркшопове и класове на популярни български и чуждестранни учители по йога. През есента на 2016 реших да задълбоча знанията си и се сертифицирах като йога инструктор. Броени дни след това животът ми поднесе възможност да стартирам и първите си класове. От този момент йога придоби нов смисъл за мен. Не приемам себе си за инструктор или учител, но съм благодарна, че мога да предам наученото. Щастлива съм, че йога продължава ме среща с прекрасни хора, с които споделяме вълшебни мигове на постелките. И с които, надявам се, предстои да споделим още много…

Erik


Erik started his yoga journey when living in the Netherlands, since moving to Sofia, attending many different workshops on allignment, handstands, vinyasa flow and other yoga related topics.
He is very passionate about sharing his love for yoga becasue if more people practice this art of living, the world will become a better place.
***Erik leads his practices in English.

 

 

Диана

Wall_lookingup1

Завърших Медицинския колеж в София. През годините преминах множество енергийни курсове (включително и Рейки), в които възприех схващането, че всичко, което ни заобикаля, както и ние самите, е Енергия. Тя се движи в телата ни по множество енергийни канали и следва определени природни закони. Застоят й, излизането извън правилата на тези закони е болестно състояние. През 2009г. в Курсът за масажисти към Националната спортна академия усвоих техники, чрез които се отстраняват блокажите и се освобождава пътя на енергията, за да може тя да достигне до всяка клетка, лекувайки и балансирайки органите и системите на тялото. Възприемам масажа не само като средство за събуждане на естествената способност на човешкия организъм да се самолекува, а и като част от профилактиката за добро здраве. Останалото е: умереност в отделните аспекти на ежедневието, чести контакти с Природата, чиста храна, чисти мисли и много, много Любов към всички и всичко около нас!

Веда

veda

Завършила съм кинезитерапия. Моето призвание са лечебните масажи, с които се занимавам вече 4 години. Обичам това, което правя. Старая се начинът ми на живот да е в синхрон с тялото и душата ми. Професията ме научи, че човек трябва да търси баланса в себе си, и че здравето идва отвътре навън. Масажът е начин на живот, средство, чрез което опознаваш тялото си и разбираш къде имаш натрупана негативна енергия. Помагам на хората в търсене на това как да живеят спрямо тях самите. Обичам да спортувам, да се смея, да се свързвам с природата, да разговарям и да се грижа за света около мен.

Цвета

Завършила съм испанска филология и финанси. Имах детство, изпълнено със здравословни перипетии, без никакво движение, затова от 2005 г. се занимавам любителски с танци и не спирам да се движа. Интересувам се от езици и психология. Семейството ми от дете ми казва, че имам дарба и талант да лекувам с присъствието си и с ръцете си. Преди не обръщах внимание на това. Но в последните години реших да се вслушам и да си позволя да опозная себе си. Така през 2015 завърших курс по Класически Масаж, а в бъдеще планирам да науча и още техники. Моето желание е да помагам на хората да се чувстват добре, да бъдат здрави-и-щастливи, да заобичат тялото си такова каквото е, без значение как изглеждат. Защото всяка позитивна промяна идва отвътре навън – тогава, когато човек се чувства добре в тялото си, в ума си, в сърцето си.