Символика, Синхроничност и Астрология – път към себепознанието

Какво представлява астрологията и какво общо има тя с психологията?
Символната същност на астрологията и какво представляват архетипите?
Какво е общото нещо, което свързва всички хора на ниво психика?
Каква е разликата между синхроничност и каузалност и какво общо има това с астрологията?
Имат ли хората, спрямо астрологичната си карта, различни възприятия за едно и също нещо и как те се класифицират за да ги разберем в по-голяма дълбочина?

Отговори на тези и още много въпроси може да намерите на семинара, посветен на психологичната страна на астрологията и разкриването на общите принципи, на които се осланят астрологията и аналитичната психология на К.Г. Юнг. Ще разгледаме четирите стихии в астрологията от гледна точка на четирите функции: сетивност, интуиция, мислене и чувстване, за да разберем различията във възприятието на отделните индивид.
Носете си астрологични, рождени карти, в случай, че искате да се включите с примери и въпроси от вашия личен опит. Рождена карта може да си направите на www.astro.com.

За водещата: Славина Коцева се занимава с дълбинна психотерапия и работи със символи и архетипи, като градивна част на човешката психика и от друга страна, основа за разбирането и практикуването на астрологията, като средство за себепознание. Любовта й към символите се заражда докато изучава и практикува визуалните изкуства, довеждайки я до задълбочено изучаване на символния език, на които се базира аналитичната психология на К.Г. Юнг и психологичната астрология. Инструментите, които използва спрямо индивидуалната заявка на клиента варират между анализ на сънища, арт терапия, пясъчна терапия, методи от астропсихологията и регресивната терапия.
Повече на www.slavinakotzeva.com

Цена: 15лв.