Сънищата | семинар със Славина Коцева

Сънищата са мост между това, което си мислим, че знаем и това, което наистина знаем. С други думи една от причините да сънуваме е за да разберем това, което нашия съзнателен ум не успява. Сънищата говорят от името на нашето по-висше Аз и научавайки се да разбираме техния език, ние можем да се свържем с нашите най-дълбоки желания и нужди и да намерим вътрешния си баланс и посока.
Ако усетите, че вашето тяло резонира с прочетеното и/или се питате:
• Какво са сънищата?
• Какво е тяхното значение?
• Какво причинява тяхната поява?
• Какъв е езикът, на който те говорят и как може да се научим да го разбираме?
заповядайте на семинара „Сънищата и защо те могат да ни помогнат по пътя на нашето личностно развитие“.
В края на семинара ще направим съновна матрица, чрез която всеки един участник ще има възможност да спомогне за разбирането на чуждите сънища, така че носете си сънища със себе си.
Семинарът се препоръчва горещо и на хора, които се преживели регресии (връщания в минали животи), тъй като прилагането на метода за интерпретиране на сънища може да донесе по-голямо разбиране и прозрение за изживяното по време на регресия.

За водещата: Славина Коцева се занимава с дълбинна психотерапия и работи със сънища и всичко, което излиза от нашето несъзнавано, под формата на образи, спомени, чувства, рисунки и т.н. Любовта й към символите се заражда когато започва да изучава и практикува визуалните изкуства и я отвежда до вълшебния, митологичен свят на аналитичната психология на К.Г. Юнг и астрологичната психология. Инструментите, които използва спрямо индивидуалната заявка на клиента варират между анализ на сънища, арт терапия, пясъчна терапия, методи от астропсихологията и регресивната терапия.
Повече на www.slavinakotzeva.com