Танц на Радостта

20 – 24 Юни 2018
Еко селище ШАМБАНЯ

„Това, което ни пречи да сме щастливи е неспособността ни да обитаваме напълно в сегашния момент.”
~Алан Уатс

Това не е просто поредният йога ритрийт, а пълно и необратимо оттегляне в обителта на радостта. Това ще бъде едно напълно различно изживяване. Активностите ни няма да се свеждат само до физическата йога практика, въпреки че тя несъмнено ще е важна част от преживяването. Освен асани, ще практикуваме разнообразни дихателни и медитативни техники; ще обсъждаме техния смисъл и намерението, с което е правилно да бъдат практикувани; ще работим за подобряване връзката с интуицията си, чрез рисуване и музика Поканили сме диджей, в комбинация с когото, ще проведем един/два сеанса по екстатични танци. Всеки от Вас ще има шанса да изживее и свещенния танц на Тай масажа.

Фокусът ни на работа ще бъде живота в настоящето. Концептуално, технически и физически ще имплементираме мъдростта на вековете, за да осъзнаем завършеността на сегашния момент и блаженството, което можем да изживеем само и единствено в него. В този кратък миг,толкова мимолетен, че докато понечим да го измерим вече е изчезнал, но същевременно – продължаващ вечно В него се крие мистерията на живота и тайната на щастието, в него можеш да се докоснеш до истинското знание и разбиране, което е отвъд думите, символите и интелекта.
Последното, което този ритрийт ще бъде, е сериозен…Животът е игра и точно в това осъзнаване се крие ключът към превръщането му в радостно изживяване, вместо в постоянна борба и страдание. Изборът е наш! Ще се шегуваме, ще се смеем, ще танцуваме, ще предизвикаме всичките си лимити, убеждения и вярвания, за да разчупим матрицата, която блокира пътят ни към блаженството.

Водещ: ТИНА
Диджей: Soulful Beats
Арт терапевт: LazyEve

Къде?
Еко селище “Шамбаня” се намира в село Баня над Иракли, на пътя Бургас – Варна.
Между морето и планината, между небето и земята. Място за отдих, изпълнено със спокойствие, уют, свежест, звън на чанове и аромат на цветя, Еко селището се радва на възхитителната панорама, която се разкрива пред погледа ти и като „на длан” се вижда живописната хубост на местността. Просторният и добре поддържан слънчев двор, е с големи зелени площи, идеални за игра на открито.

Селището е изградено изцяло от еко-материали, обстановката е приятна и уютна в хармония с природата. Разполага с три двойни стаи и една тройна, като има възможност в двойните стаи да се добави допълнително легло. Комплекса разполага и с Глинена къща, построена с изключителна фантазия, обзаведена в автентичен стил.

Плажът на Иракли се намира на 4км. от еко селището, на около пет минути път с кола.

Цена:
280лв.

Цената включва:
4 нощувки
4 закуски и вечери. Храната е изцяло аюрведична, вегетарианска, приготвена от екологични чисти продукти – местно производство.
Всички практики, музикални и арт изживявания
Тай масаж

Цената НЕ включва:
Обяд
Разходи от личен характер
Транспорт

Мястото Ви ще бъде запазено само след заплащане на 50% капаро. Краен срок за капарото – 8ми Юни. За въпроси и записвания – 0884 78 59 88 или email – yogashambhala’ @’ gmail.com