Аерофит – коремна мускулатура

В тази практика ще обърнем специално внимание на развиването на здрава коремна мускулатура.

Стягането на корема увеличава силата на всеки друг мускул в тялото, защото именно там е изворът на жизнената ни енергия. Здравите коремни мускули са в основата на правилната стойка на долната част на гръбначния стълб, защитават вътрешните органи и централната нервна система и ни предпазват от травми.
Освен това…всички искаме плоско коремче, нали? 🙂
***
АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика.
С помощта на хамак от еластична коприна ще издължим гръбначния си стълб и ще изправим стойката си.

В продължение на един час активно изчистваме лимфната система и токсините в тялото си, премахваме блокажи, подобряваме кръвообращението, повишаваме енергията, имунитета и метаболизма си. Някои от позите и упражненията ни дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Специално внимание обръщаме на елементите вътре в нас, а обърнатите пози вече няма да представляват трудност дори за начинаещите.

Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс, да се свържем с детето във всеки един от нас. Умът ни постепенно се изчиства и успокоява, като повишава нивото ни на концентрация. По време на релаксацията в края на часа ще сме съзнателни за тялото си, като напълно ще го отпуснем в нежната прегръдка на хамака.

Водещ: РАДА
Продължителност: 1:15 ч.
Цена: 13лв.