Мама и бебе танцуват! /за бебета от 0-1г./

Четвъртък 19.10 от 10:30

*Практиката е с предварително записване

Тази практика е уникално съчетание от много любов, нежност и хармония. Целта й е да достави удоволствие от споделеното движение, да ни зареди с положителна енергия и добър физически тонус. И не на последно място – да ни разнообрази, предлагайки общуване с други мами, танц, движение и грижа за физическата ни форма! Майката и бебето са в постоянен контакт – слинг или друго носило за бебета са препоръчителни, така че бебето да е в близост до мама. Дрехите е добре да бъдат удобни и леки, за бебетата се носят пелени, на които да бъдат поставяни и резервни дрешки.

Набляга се на раздвижване на тялото на майката, като се взимат предвид различни специфики: кърменето изисква една идея по-леко натоварване, затова редуваме активна с релаксираща част. Загряваме заедно с бебето. Всички движения, включени в занятието са адаптирани по начин, който позволява на майката и бебето да общуват и да се движат заедно. Стилът на танцуване е вариативен – има елементи от съвременен танц, джаз танц, афро, дори и суинг.
Заповядайте!

Водещ: Ана Митева
Цена: 12лв

За записвания и въпроси – 0899937675
———————————————————————————————————————————————————————-
Завършила съм НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ през 2007, специалност Танцов Театър.
Към момента съм щастлива майка, активен танцьор, хореограф и преподавател по Съвременен танц и Танцов тренинг. През 2016та дадох начало на танцови практики за майки и бебета – „Мама и бебе танцуват“ и „Танцови игри“.
През 2015та животът ми прие нова форма – моята дъщеря Емануела се появи на този свят! А благодарение на нея, се появиха и танците за майки и бебета. Исках да внеса разнообразие в ежедневието си, танцувайки или с упражнения, и това да се случва заедно с моето бебе! Оттогава двете споделяме емоцията от танца, движението и игрите. Връзката ни е прекрасна и се радвам, че мога да споделя своята радост с други майки! Защото тези практики са нещо повече от само танц. Това е истинско общуване и удоволствие от движението на майката и бебето. А между нас майките има разбира се много споделяне и много топлина при всяка една среща!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *