ПриМорска Йога Терапия

КОМПЛЕКС ДЮНИ | ГР. ПРИМОРСКО
17 – 24 ЮНИ 2018

Тази ваканция е за тези от Вас, които се обръщат към йога не за забавление и спорт, а за терапия и рехабилитация. Групата ще бъде малка, за да можем да обърнем индивидуално внимание на всеки участник. През тази седмица Ели ще Ви запознае с част от техниките, които е акумулирала по време на дългия си трудов стаж като кинезитерапевт и рехабилитатор. Работата ще включва специални упражнения за разтягане и стабилизиране на мускулатурата комбинирани от традициите на йога и кинезитерапия, съобразно хроничните и/или остри заболявания на опорно-двигателния апарат, както и специални терапевтични дихателни техники, които са от изключитлено значение по време на лечебния процес.

Водещ:
ЕЛИ е кинезитерапевт по образование. Стажът ѝ в областта е впечатляващ – 37 години на държавна служба в травматологията на Исул, успоредно на което 15 години е работила и в частна клиника по рефлексология. Тя е изключително опитен терапевт. Работила е с различни остри и хронични опорно-двигателни проблеми и травми; раздвижване и рехабилитация след поставяне на изкуствена тазобедрена и коленна става; Множествена склероза и други.

Къде?
Ваканцията ще се състои в комплекс Дюни, гр. Приморско. Настаняването е в двойна стая със санитарен възел и всички други необходими удобства. Комплексът разполага с конферентна зала за йога практиките, в случай че времето не е подходящо те да се проведат навън, и басейн. Разположен е на 50 метра от пясъчните дюни на Северния плаж.

Цена
320лв.

Цената включва:
7 нощувки
7 закуски и вечери на блок маса
всички практики и терапии
туристическа такса

Цената НЕ включва:
Транспорт
Разходи от личен характер
Обяд

Мястото Ви ще бъде запазено само след заплащане на 50% капаро. Краен срок за капарото – 5ти Юни. За въпроси и записвания – 0884 78 59 88 или email – yogashambhala ‘@’ gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *