Групова регресия „Среща с духовните водачи“

Събота 27.10 от 14 до 16 ч.

Ако вече имате опит с регресията в минали животи, но имате все още твърде много не отговорени въпроси и се нуждаете от по-цялостен и общ поглед над Вашия живот, заповядайте на „Среща с духовните водачи“ тази събота 27.10.2018 от 14 часа в йога студио Шамбала.

По време на това пътуване ще имате възможност да се срещнете и разговаряте с Вашето по-висше Аз – вашият духовен водач. Той може да се появи както под формата на друго човешко същество или вид животно, така и под формат на ангел, съвкупност от енергия, маркирана от ярка светлина или друго. Това пътуване в дълбините на Вашата душа, ще ви отведе до мястото на планиране на настоящия ви живот, където всеки един е избрал в какво тяло, семейство, време и пространство да се роди. Там душата избира задачите, които трябва да научи, хората, които ще срещне, причината да сме тук и най-общо казано, смисълът на нашето съществуване. Поради по-дълбинния характер на това пътуване, се препоръчва на хора преживяли поне една групова или индивидуална регресия.

Регресията е много лека форма на хипноза или водена медитация, чрез която може да се свържете с Вашето висше Аз и да си спомните минали превъплъщения на душата Ви. Тя може да отключи дълбоко заровени емоции и да донесе ценни проникновения под формата на интуитивно знание и сетивни усещания. Практикуването й в група позволява на повечето хора да смъкнат напрежението от индивидуалната среща и да се отпуснат по време на своето вътрешно пътуване. Ще започнем с 30-минутно въведение преди практиката, на което може да зададете своите въпроси по темата, след което самата регресия ще трае приблизително 60 минути и накрая ще завършим с още 30 минути за въпроси и споделяне по желание.

Регресията ще се води от сертифициран регресивен терапевт и психотерапевт Славина Коцева. Воденето на индивидуални и групови регресии е един от инструментите, които тя използва като средство за себепознание и личностно развитие. Тя се занимава с дълбинна психотерапия, като специалността й е работа със сънища и всичко, което излиза от несъзнаваната част на човешката психика, под формата на образи, спомени, емоции, рисунки и т.н. Любовта й към символите се заражда когато започва да изучава и практикува визуалните изкуства, отвеждайки я към вълшебния, митологичен свят на аналитичната психология на К.Г. Юнг и астрологичната психология.
Повече на www.slavinakotzeva.com