Шаманско Пътуване с Георги Христов

 

Шаманизмът е най-древната духовна система на нашата планета. Десетки хиляди години наред тази система е била единствената, която е поддържала, изцелявала и хармонизирала човешките общности и индивиди и е помагала за съществуването на силната и здравословна свързаност на хората с Източника на Живота и Майката Земя, с природата и космоса и с цялото видимо и невидимо творение.

Шаманското пътуване, е едно от най-удивителните методи за изследване на скритите аспекти на съществото ни в тази традиция. Това е едно необикновено вътрешно пътуване, което започва с релаксираща медитация и визуализация за откриване на Истинското ни Аз и свързване с вътрешния ни учител.

Продължава с различни ритми на шаманския барабан, съчетано с интуитивно пеене на водещия, мелодии от други инструменти, лечебни звуци и обертоново гърлено пеене, за да се потопиш в своя вътрешен свят. Там ще се свържеш с автентичната си същност, с детето в себе си и ще отхвърлиш всички напластявания върху теб от родители, общество, училище, работа и приятели. Ще достигнеш до ядрото на потенциала си, ще го осъзнаеш и ще получиш импулса да го реализираш.

Изключително мощна техника подпомогната от енергията Мунай Ки на Великите Учители на Андите.

Участието в събитието става с предварително записване. Очаквм да ми пишете съобщение на лични за запсисвания, може да ме откриете и на 0877018825.

Кани ви Жоро Христов – eдин от създателите на къща за осъзнат отдих „Тринити“ в гр. Априлци. Жоро от 25 години изучава и практикува древни и съвременни начини за пречистване на тялото, ума и душата, както и лесно приложими способи за повишаване на качеството на живота ни в ежедневието. От 15 години активно пътешества и изследва места на силата по цялата планета. От декември 2013 г. изучава удивителната запазена 10 000 години шаманска традиция на племето Керо от Перуанските Анди. Обучен и от мъдреците на племето да провежда индивидуални и групови сеанси с енергията Мунай Ки.

Специален гост на събитието е Никола Кирилов – ученик в школата за чай маистори Урасенке, изследовател на свещените растения, космополитна личност с много таланти и интереси, с вродена изтънчена музикалност, която допълва по магичен и въздействащ начин шаманското пътуване. А както той обича да се шегува за участието си в това събитие: Нека съм “Асистент шаман хахахаха” :-).

Препоръчително дарение за покриване на наема на залата 15 лв.