Терапия със Саския Леон

15 – 23 Май
От 10:00 – 17:00

Саския Леон* отново е в България и имаме удоволствието да споделим с вас възможност за индивидуална терапия и лечение с нея.

Терапиите ще се провеждат през делничните дни на идната седмица в уютнaта атмосфера на йога студио Шамбала, в центъра на София.

Индивидуалната терапия и масаж на Саския – е мощен инструмент за активиране на дясното полукълбо, където са базирани образите, структурата на тялото и емоциите, както и връзката с лимбичната система, която ги регулира.

Масажът обхваща цялото тяло, от главата до краката и обратно, посредством разнообразни техники за раздвижване, усуквания, натиск, разтягане и дишане. Предимствата на този тип индивидуална терапия са освобождаване на репресивни емоции, мускулни блокажи и ставни контрактури. Облекчаване и извеждане вън от тялото на хронична болка. Терапията подобрява циркулацията на кръвта, удължава и облекчава подвижността и обсега на движение на ставите. Релаксира и успокоява.

Мощен инструмент за релаксация, лекуване и освобождаване на натрупани и блокирани емоции, завръщане на вниманието и центриране в нашето собствено тяло и време.

За записване и повече информация: тел. 0895 682 759

*Саския Леон:
“Ако трябва да определя себе си, бих казала, че съм изследовател и изучавам културата, традициите и знанието на древните народи по света. Гещалт терапевт, психолог, член на международната културна фондация „Камино Рохо” и на детската асоциация „Добро намерение” в Мексико. Жена-мост между съвременния живот и този на нашите предци.

Моята философия за живот се основава на настоящия момент, на времето и обстоятелствата, които ни се случват СЕГА. Вярвам, че психическото, духовното, дори телесното здраве се коренят в ДВИЖЕНИЕТО. И защото вярвам, че сме като природата – циклични, отговорът на въпроса „Кой си ти?” в моя случай е ефимерен и определено е със срок на годност.”See More