Ин йога и Гонг баня

Понеделник 14.01 от 19:00

Екипът на йога студио Шамбала има удоволствието да Ви покани на едно магическо пътешествие във вътрешният Ви свят. Йога ни учи, че света около нас е отражение на този, който носим в себе си. Без истински дълбока връзка със самите себе си, не можем да постигнем здравословна такава с нищо и никой около нас.

Мирът може да бъде донесен само от тези, които са мирни.
Любовта може да бъде показана само от тези, които обичат.

По време на тази двучасова практики ще комбинираме три практики, чиято цел е постогане на вътрешно равновесие и дълбоко разбиране за света в нас:

ИН ЙОГА е дълбока, медитативна практика, която ни помага да се свържем с физическото си тяло и да разширим пространство в него.
ГОНГ БАНЯта е метод за отваряне на съзнанието към света на вибрацията (менталното ни тяло). Всичко, което съществува е вибрация (звук); в традицията на йога звукът (AUM) се смята за първоизточникът на Вселената. Цялата практика ще бъде озвучена с гонг на живо.
Ще завършим практиката си с 30 минутна медитация “ИЗЦЕЛЕНИЕ С МАНТРАТА AUM”. Пеенето на тази най-висша от всички мантри осигурява директна връзка с висшата ни същност (блаженото ни тяло).

Водещ: ТИНА
На гонга: СТОЙЧО

Практиката ще е с продължителност 2 часа. Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на yogashambhala’@’gmail.com, или на 0884 78 59 88

Цена: 20лв.